top of page
20191121_163852.jpg

MICRONEEDLING

Vermindering van lijntjes, een mooiere huidstructuur,

verzachting en vermindering van littekens en een stralende teint.

Uw huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur. 

Het bindweefsel in de huid wordt gestimuleerd.


Met de Microneedling behandelingskuur wordt de huid op een gecontroleerde wijze met zeer fijne naaldjes behandeld. De kuur begint met 3 behandelingen, om de 4 tot 6 weken en kan naar worden wens uitgebreid naar 6 behandelingen. Daarna is het raadzaam 2 (elk half jaar) tot 4x per jaar (elk kwartaal) een onderhoudsbehandeling te doen.

Uw huid van binnenuit aan het werk gezet met de steriele microneedlingserums van KRX,

afgestemd op huidtype of huidprobleem. Na de behandeling wordt uw huid tot rust gebracht met het KRX Bio vliesmasker. Het Krx Aesthetics Biocellulosemasker is doordrenkt met 20 ml serum met hyaluronzuur, peptiden en Centella Asiatica dat sneller in de huid dringt dan enig ander masker op de markt.


Tijdens de behandeling maken kleine steriele naaldjes onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in uw huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren uw huid om actief te worden. Vervolgens herstelt de huid zich weer snel en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Huideigen groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren.

Uw huid wordt roze-rood wat binnen enkele uren weer zal wegtrekken.

Anti-Aging

De aangemaakte collageen tijdens deze behandeling blijft voor lange tijd in de huid aanwezig, waarna het op natuurlijke wijze weer door het lichaam wordt afgebroken. Om het resultaat behouden, is het goed om na de kuur een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen.

  

Pigmentvlekken

Micro Needling bevordert een gezonde huid met egalere pigmentverdeling en goed communicerende cellen onderling. Denk aan pigmentvlekken veroorzaakt door zonschade, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker.

Littekens

Littekenproblemen ontstaan als de wondgenezing wordt verstoord. Er zijn meerdere soorten littekens. In veel gevallen is er tijdens de wondgenezing een teveel aan collageen ontstaan en komt het litteken boven het huidniveau uit. Tijdens de behandeling wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd en getracht het littekencollageen deels af te breken. Een litteken kan echter nooit verdwijnen.


Grove poriën

Door de collageenaanmaak in de bovenste huidlagen is een bijverschijnsel van de behandeling dat grove poriën verfijnen en verstrakken.

Belangrijk voor thuis:


Bij een microneedling kuur is het van belang dat de juiste nabehandelingsproducten thuis worden gebruikt om de behandeling te optimaliseren, de huid te versterken en herstellen. Dezelfde werkstoffen die in de behandeling worden gebruikt, komen terug in de producten.

2 producten zijn verplicht na een behandeling: 


Herbal recovery serum €44,50 en

Cream like a shade spf 50 €27,95

(10% korting op deze producten bij een kuur)


Daarnaast wordt er alleen tot een microneedling behandeling of kuur overgegaan als de basisconditie van de huid goed is en gewend is aan Piura.


Voor de klant met de Piura basis (reiniging + tonic + crème) voor thuis, is het dus heel gemakkelijk om eenmalig of in kuurverband een huidverbeterende behandeling te doen.


Ben je nieuw in de salon? Dan kunnen we eventueel eerst starten met een Piura treatment en na een maand gebruik van Piura overgaan op de biopeeling-behandeling of kuur.

(Een basisset voor een aantal maanden heb je al vanaf 70 euro.)

bottom of page