top of page

Reviews

Mijn huid rommelde vaak. Ik kocht altijd maar wat waarvan ik dacht dat zal wel goed zijn. Nu heb ik een goede basislijn en mijn huid is rustiger dan ooit!

-Femke- 

Nadat ik was gestopt met roken bleef mijn huid vaal. Ik besloot Christel ernaar te laten kijken . Na een eerste kennismakingsbehandeling heb ik een biopeeling kuur gedaan. Mijn huid is veel frisser geworden!

-Rebecca-

Ik ga al een hele tijd naar Christel, ben met haar vanuit Beers gevolg naar Tilburg en nu naar Berkel-enschot waar ze nu een mooie salon heeft.Heerlijk om naar de Salon te gaan, een pluimpje voor Christel, zij neemt echt de tijd voor je en ze is heel secuur, je hebt echt niet het gevoel dat je snel weer buiten moet staan,als er vragen zijn neemt ze daar ook de tijd voor,daarom neem ik ook de tijd ervoor om een wat verder te rijden.
Christel blijf zo doorgaan! 

-Angelien-


Christel geeft altijd eerlijk advies. Ook als iets niet kan. Eigenlijk is ze een soort huidcoach want ik kan altijd terecht met vragen of voor advies.

-Annie-

Ik kende christel vanuit een schoonheidssalon in Middelbeers. Hierna is ze voor zichzelf begonnen en ben ik met haar mee gegaan, want ze was ten slotte de fijnste schoonheidsspecialiste die daar was. Ik voel me vertrouwd bij Christel, ze heeft begrip en tijd voor je. Ze luistert naar je zodat het gewenste eindresultaat er altijd is. Ik ben erg tevreden en raad iedereen aan om hier ook naar toe te gaan.

-Malou-


Ik kom al meer dan 10 jaar bij Christel en ben erg tevreden over haar. Het is altijd makelijk om een afspraak te maken en eventueel te verschuiven. Bij problemen denkt Christel altijd met je mee. Ik ben bij christel terecht gekomen via een andere salon waar zij werkte en ik door haar altijd behandeld werd. Toen ik hoorde dat ze ook zelf klanten ontving en dit veel dichter bij mij was, was de keuze snel gemaakt en tot op heden heb ik daar geen spijt van.

-Karin H.-

Ik kom al een aantal jaren bij Cristel en ben zeer tevreden. Ik ken haar via mijn moeder en tante. Ze gebruikt goede producten, geeft goed advies, is serieus met haar werk en de nieuwste ontwikkelingen bezig. Cristel is erg belangstellend en is nooit te beroerd om te kijken of ze een afspraak kan verzetten indien nodig. Ik ga 1 november voor de eerste keer naar haar nieuwe salon en maak me geen zorgen; ik weet zeker dat alles net zo goed geregeld is als vanouds.Succes Cristel in Berkel-Enschot; dat gaat je daar ook zeker lukken! 

-Karin J.- 


Ik kom al vanaf het begin bij Christel en ben erg tevreden. Tijdens de behandeling is het altijd erg gezellig. Ik ga altijd met een fijn en positief gevoel weer naar huis. De peeling is echt een geweldige behandeling die ik iedere keer weer neem. Dan heb ik echt het gevoel dat mijn huid er weer even tegen kan. Klaar met groot onderhoud aan mijn huid en met goede bruikbare tips voor thuis. De producten zijn erg fijn en die gebruik ik dan ook thuis. Tegen iedereen die nog twijfelt zou ik willen zeggen, gewoon een afspraak maken. Ik weet zeker dat je dan niet meer weg wilt.

-Wendy-


Ik kende Christel vanuit de salon waar ze eerst werkte, en toen ze daar stopte ben ik meegegaan naar haar eigen salon C-Beauty. Christel is in voor een praatje als jij dat wilt, maar als je daar geen behoefte aan hebt kun je in alle rust genieten van de behandeling en even helemaal ontspannen. Mijn huid is een stuk rustiger geworden, Christel werkt zorgvuldig en gebruikt fijne producten die erg zuinig zijn in gebruik. Voor mij is het echt de moeite waard om wat verder te rijden, andere schoonheidsspecialistes zijn lang niet zo fijn als Christel!

-Ellen- 


Ik ken Cristel nu een aantal jaar. Behalve de fijne klik die we hebben, verstaat zij haar vak; zij is proffesioneel en zij heeft kennis van zaken. 
Een echte aanrader om even te ontspannen en je huid te laten verwennen en goed onder handen te laten nemen op de juiste manier.
Een aanrader voor elk huidtype, dus voor iedereen!    

-Jeanine-

Sinds enige jaren kom ik bij Christel en ik kijk elke keer weer uit naar de volgende behandelig. Christel neemt haar vak zeer serieus en geeft een goede behandeling voor een goede prijs. Aanstaande week heb ik de eerste afspraak in de nieuwe salon, waar ik al een kijkje mocht nemen toen ik een kadobon ging kopen. Een zeer smaakvol ingerichte ruimte waar het nog beter toeven is!

-Ineke-

Ik kom sinds een jaar bij Christel en ik moet zeggen zeer tot tevredenheid, ik heb een moeilijke huid, maar zij zal altijd al het mogelijke doen om de behandeling zo goed modelijk op mijn huid af te stemmen, het is heerlijk om bij haar in de stoel te liggen, goede producten en ontspannen.

-Joke-

Ik kan niet anders zeggen dan heerlijk om bij Christel een behandeling te krijgen.
Professioneel en relaxed. Ik kom altijd helemaal tot rust en mijn huid ook.

-Miranda- 

Ik kom nu al een tijd bij Cristel en ben altijd tevreden geweest.
Ik heb haar via internet gevonden.
Ze neemt de tijd en heeft altijd een persoonlijk advies, ze denkt mee en is ook flexibel!
Mijn huid is een stuk rustiger sinds ik haar producten en behandelingen volg!

-Sanne- 

Door C-beauty ben ik van de schoonheidsbehandelingen gaan genieten. Ze neemt heerlijk de tijd voor je en ik ga er ontspannen weg. Ze heeft ook mijn bruidsmake-up verzorgt en deze was helemaal top. Ze geeft goede adviezen en is een vakkundig persoon.

-Tanja-

Christel heeft mijn bruidsmake-up gedaan en het was perfect, helemaal naar wens! Ze luistert echt naar de wensen van de klant en kan goed adviseren! De klant is koning bij Christel! Zoek niet verder naar een schoonheidssalon, maar maak een afspraak bij C-Beauty en ervaar het zelf!

-Suzanne-

Fijne behandeling gehad. Professionele vriendelijke specialiste. Legde alles goed uit. Het was echt genieten.

-Carla-

Christel is een erg goede schoonheidsspecialiste die uitgebreid de tijd voor je neemt. Ze kijkt altijd samen met je wat voor jou de beste behandeling is. De behandelingen zijn heerlijk! Echt een aanrader!!!

-Renate-

Wanneer je gaat voor kwaliteit en service, dan ga je naar C-beauty! Christel zorgt met een goed advies en uitstekende behandeling dat je weer gaat stralen!

-Roos-

Ik ben door mijn zus met Cristel in aanraking gekomen en kom hier al weer 10 jaar. Ik ben heel erg tevreden over de behandeling en analyse van de huid.
Zeker een aanrader! 

-Anneke- 

Na mijn verhuizing vorig jaar naar Tilburg ging ik op zoek naar een goede schoonheidsspecialiste. Na een flinke misser in een andere salon, heb ik op internet de salon van Cristel gevonden. Dicht bij mij in de buurt! Nu iets verder weg, maar ik ben erg tevreden over haar. En het is heerlijk vertoeven in haar prachtige nieuwe salon.

-Elly-

Ik kom sins enkele jaren bij schoonheidssalon C-Beauty.Ik kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben over Christel; erg proffesioneel en kundig; een schoonheidsspecialist met kennis van zaken.Tijdens haar zwangerschapsverlof heb ik een uitstap gemaakt naar een andere salon, maar nu gelukkig weer terug!Inmiddels een eerste behandeling gehad in Christel's nieuwe salon, welke er prachtig uitziet. Daarnaast wordt je middels de mail en Facebook goed op de hoogte gehouden van lopende acties of mededelingen.Ik kan niet anders zeggen dan alleen maar Lof voor Christel!Ik kan het iedereen aanraden!

-Dieneke-

Ik voelde me heerlijk in de watten gelegd! Erg fijn...en ik kom zeker weer!

-Ivonne- 


Kom al jaren bij C-Beauty en ben een heel tevreden klant.

-Christa-

Zojuist voor de eerste keer bij Christel geweest. Mooie salon en Christel neemt goed de tijd voor uitgebreide adviezen. Nekmassage inderdaad een aanrader! Meteen een vervolgafspraak gemaakt!

-Barbara-

Christel reinigt mijn huid echt grondig en geeft me goede adviezen mee voor thuis om mijn huid te verzorgen.
De behandeling is echt een verwenmoment voor mijzelf. Een uurtje waarin ik lekker mag relaxen onder de vakkundige handen van Christel.

-Karin B.-

Als ik bij Christel ben voor een behandeling kan ik lekker ontspannen. Heerlijk! Vooral de nekmasage is een aanrader!

-Sarah-

Na alle goeie verhalen hier ben ik zelf gaan ondervinden hoe het was...en inderdaad de verhalen hier liegen niet!! Ik ga zo mijn tweede afspraak maken!

-Kassandra- 

Ik kom hier al jaren bij Christel's salon vanwege de goede prijs, al bij meer schoonheidssalons geweest vaak duur en snel. Christel is precies. Fijne stoel en salon leuk ingericht. Hele fijne producten vooral heel zuinig in gebruik. Hoop dat Christel nog lang doorgaat!

-Ria-

Ik ben nooit zo van de schoonheidsspecialiste geweest.Sinds ik bij Christel op de stoel heb gelegen, snap ik het helemaal.Ik vind vooral haar nekmassages een super verwennerij.

-Femke M.-

Ik ben laatst voor de eerste keer bij Christel geweest en kom weer terug. Ik ben bij andere salons geweest, maar dit was vele malen beter! Christel heeft oog voor details. Ze geeft goede bruikbare tips. C-beauty is een aanrader voor iedereen!

Ik kom sinds een aantal weken bij Christel, ging daarvoor naar iemand anders, maar het verschil is groot. Christel is een erg goede specialiste met oog voor details. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan eens een kijkje te gaan nemen!

-Ingrid-

Anderhalf jaar geleden met kerst een cadeaubon ontvangen en ben sindsdien niet meer uit haar praktijk weg te slaan! Volgens mij zegt dat voldoende over haar kwaliteiten!

-Evita- 

Kom al sinds enkele jaren bij C-Beauty, en nog altijd enthousiast. Heerlijke behandelingen en producten. Christel geeft altijd goede raad en neemt ook echt de tijd voor je.

-Lous- 

Zoals meerdere mensen, heb ik Christel gevonden via Marktplaats. Ik kom al enkele jaren in haar salon eerst in de Cannabichstraat in Tilburg, later in de Chopinstraat in Tilburg en nu in de Klaproosstraat in Berkel-Enschot. Ik blijf met haar mee verhuizen!
Christel voegt zich naar de wensen van haar klant: ze is in voor een praatje, maar garandeert ook rust als daar behoefte aan is. Ze is bovendien ontzettend kundig: nog nooit zag ik bij het verlaten van haar salon een scheef wenkbrauwhaartje of vergeten puistje. De producten die ze gebruikt zijn fijn en ruiken lekker. Verder geeft ze goed advies dat ook past bij een wat krappere portemonnee. Tijdens haar zwangerschapsverlof ben ik één keer bij een andere salon geweest, maar over de behandeling daar was ik niet tevreden. Door de kwaliteit die Christel levert ben ik een beetje 'verwend' geraakt. Ik ga volgende week met heel veel plezier naar haar nieuwe salon! 

-Jojanneke-

Hoi Christel, Bedankt voor je behandeling van vandaag; Ben er blij mee. Voetjes en gezicht kunnen er weer helemaal tegen! Ik kan je van harte aanbevelen. Omdat ik je professioneel vind werken, je behandelingen onwijs goed resultaat hebben, we fijne gesprekken hebben en je op een prettige manier advies geeft en meedenkt. En daar bovenop is je salon ook nog eens een keer ruim, zeer verzorgd én sfeervol. Tot de volgende keer! 

-Marian-

C-Beauty is een schoonheidssalon die staat voor kwaliteit en service.
Maar vooral voor een persoonlijke benadering.
Christel staat voor wat de klant wil,
en is zeer deskundig in haar vak.
Wil je gaan voor échte schoonheid,
dan ga je naar C-Beauty!

-Sjannie-

bottom of page