top of page
Green sea peel 2.webp

KRX Green Sea Peel (bio microneedling)

Doffe, vale huid? Onzuiverheden? Pigmentvlekjes?


                             

De professionele dieptereiniging van de huid

Dé hulp bij huidproblemen zoals een onzuivere of beschadigde huid, littekens en hyperpigmentatie.

 

  • Huidvernieuwing

  • Huidverbetering

  • Frisse uitstraling

  • Verbetert de huidstructuur

  • Zuivert de huid

  • Vermindert de zichtbaarheid van verwijde poriën

  • Vermindert pigmentatie en ouderdomsvlekken

Een 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde silicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

Voor de voeding en verzachting wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan en allantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -net als bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.

 

Als eenmalige behandeling of als huidverbeterende kuur.

Zie prijslijst voor meer informatie.

 belangrijk voor thuis:

De huid kan gaan vervellen!

Bij een Green sea peel behandeling of kuur is het van belang dat de juiste nabehandelingsproducten thuis worden gebruikt om de behandeling te optimaliseren, de huid te versterken en herstellen. Dezelfde werkstoffen die in de behandeling worden gebruikt, komen terug in de producten.

2 producten zijn verplicht na een behandeling: 


Piura herbal recovery serum €44,50 en

Cream like a shade spf 50 €26,95

of

KRX nabehandelingsset €89,95 en

KRX spf 50 €34,00

(10% korting op deze producten bij een kuur)


Daarnaast wordt er alleen tot een biopeeling behandeling of kuur overgegaan als de basisconditie van de huid goed is en gewend is aan Piura.

 

Voor de klant met de Piura basis (reiniging + tonic + crème) voor thuis, is het dus heel gemakkelijk om eenmalig of in kuurverband een huidverbeterende behandeling te doen.

 

Ben je nieuw in de salon? Dan kunnen we eventueel eerst starten met een Piura treatment en na een maand gebruik van Piura overgaan op de biopeeling-behandeling of kuur.

(Een basisset voor een aantal maanden heb je al vanaf 70 euro.)

bottom of page